8 Mart 2010 Pazartesi

Çantamdaki ben:)


Sevgili http://suinci.blogspot.com/ bana bir etkinlik göndermiş.Öğrencilerimden daha başarılıyım bu konuda.Hani alkışlarım:)))


Çanta ve ayakkabı vazgeçemediğim iki şeydir,her bayanda olduğu kadar:)Üniversite zamanındaki kullandığım şık çantalarımın yerini,rahatlıkla kullanabildiğim spor ve omuzdan askılı çantalar aldı.Her ne kadar minik,cici çantalarımı kullanmayı özlesem de,köy öğretmeni için bu çantalar yetersiz oluyor.Özellikle kitaplarım,yiyecek birkaç şey,çocuklara aldığım hediyeler,onların istedikleri şeyler ve sayamadığım onca malzemeyi sığdırabileceğim çantalarımı kullanıyorum okula giderken.Okulu ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü bana “Siz öğretmen misiniz?”dediğinde kendime bir baktım.Düz ayakkabılar,elbisem,tek yana örülmüş saçlarımla olsa olsa masallardan fırlama bir tipi andırıyorum diye düşündüm:)


Evet ben rahatlığı ve doğallığı fazlasıyla seviyorum…


Gelelim çantama…


Okul sonrası çantamı döktüm aynanın önündeki masaya.Bu sayede içini temizlemiş olurum diye düşündüm.İçinden çıkanlar fazlasıyla gülümsetti beni.Özellikle kuzucukların şikayet mektupları,sınıf başkanının sayamayacağım kadar çarpı attığı konuşanlar listesi:))




İçindekiler,içimdekilerdir:)


*Çantama sığacak minik parfümüm.


* Yazın Ankara’da Togo Mağazası'nda hediye beğenirken kendime armağan ettiğim cüzdanım.


*Bozuk para cüzdanım


*Cep telefonum


*El kremim


*Minik makyaj çantam


*Şoförümüz Şenay abinin verdiği şekerler:)


*Meyveli sakız


*Eğlenceli oyunlar kitabı:)


*Bugün yaptığım matematik sınav kağıtları


*Keçeli ve yazı kalemleri


*Dinlemekten keyif aldığım ipod


*Sınıfta sesimi kontrol edemediğim anlarda imdadıma yetişen ballı limonlu boğaz pastilim "Strepsils"


*Kitty saç tokam:)


*Antibakteriyel el temizleme jeli


*Mendil


*Dolabımın ve evin anahtarları...




Ve beni en çok güldüreni…


*TEBEŞİR:))))

9 yorum:

tedirginruhcikolatacisi dedi ki...

En sevdiğim aksesuardır çanta,çoğu bayan gibi:) yeni canta almış olsam bile gözüm hep dısardadır, çok şükür ki bilinçliyim ve kontrol edebiliyorum kendimi:)boyut olarak da büyük ve hantal olanlarını tercih ediyorum. Malum okul yolum uzun,ihtiyaçlarım bitmiyo:)
sevgiler..

Adsız dedi ki...

Bir etkinlik faaliyetine dahil edilerek bayan blogcu arkadaşlarımızın çantalarını döktürüyorlar. Belki bayanlar arası normal olabilir ama, bu blog dünyasında sadece bayanlarımız yok erkek blogcularımız da var. Bence bu etkinlikten vazgeçilmeli. Geçenlerde yine bir bayan blogcu arkadaşımın bloğunda rast gelmiştim, rumuz ismini hatırlamıyorum ama, ben bu etkinliği pek şık bulmuyorum. Bunun için de aman beni yadırgamayın, bana kızmayın, belki de üstüme elzem olmayan bir konuya dahil olmakla iyi ettiğimi de sanmıyorum ama, bu konudaki eleştirilerimi de yazmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Sizden tekrar özür dilerim.

Esen kalın.

ezgilimelodi dedi ki...

Evet:)Ben de bu yüzden büyük çantalar kullanıyorum:)
Sevgiler canım

ezgilimelodi dedi ki...

RecepALTUN;Estağfurullah,tabiki yorum yapacaksınız,memnun oldum.Çantamın içindeki şeylerin içinde yadırganacak her hangi bir durum olsa asla yayınlamazdım.Sevdiğim bir blog yazarının isteğini de geri çeviremezdim.Amacım zaten çanta sergilemek değil,farklı bir yazı ile okuyucuya ulaşmaktı.Ve dikkat ederseniz devamını getirmedim:)Yine de değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar

bilge dedi ki...

çantamı bir açsam neler çıkar şikayetci olduğum bir konu çantamda herşeyi bulabilirsiniz değiştirdiğimde fazlalıkları atarım ama yine dolar çantamda ajandam metrem ve hesap makinam kesinlikle vardır..ne sevecen bir öğretmensin ezgi çocuklara bir şeyler öğretmekten çok eğitiyorsun bundan eminim sevgi ve dostlukla...

bilge dedi ki...

sevgili ezgi suinci parfümden kişilik çözmeye çalışmış:)))bende masa üstüne tebeşirle yazdığın yazıda kişilik çözümlemesi yaptım bir gün sana anlatırım :)))tabi istersen sevgiler...

Sihirli Yazılar dedi ki...

Çantalarımızın içinde ne ararsan var gerçekten de. Zaman zaman temizlemek için boşaltıyorum. Gerekli gereksiz bir sürü şey atmışım içine. Temizleyince ferahlıyor zavalıcık ama sonra doluyor yeniden.
Tek fark, benim çantamda tebeşir olmuyor doğal olarak:)
Sevgilerimle Ezgicim...

ezgilimelodi dedi ki...

Suincim;Aaa hemen bekliyorum çözmeni:)Ama bir çok parfüm kullanıyorum ben:)İpucu vereyim;ağır kokulara dayanamıyorum,alerjim var:)Çanta parfümümün adı Elvie,günlük kullandığım parfüm ise Tommy Hilfiger.Arada değişiyor tabiki:)))
Bilge;Çooook isterim ya,çok merak ettim.İyi,kötü her türlü yoruma açığım:)Anlatırsan çok mutlu olurum:)
Sihirliyazılar;Hiç unutmam annem bir gün ekmek çantasıyla gitmişti okula:))Gülmüştük o haline.Şimdi çantamda okulla ilgili şeyler bulduğumda annemi daha iyi anlıyorum...
Çok teşekkürler yorumlarınız için

MAVİ TUTKU dedi ki...

Ah bayanlar ahh, şaşırmıyorum.:))