30 Mayıs 2011 Pazartesi

MSN muhabbetleri:))



Aslında yazacak vaktim yoktu ama beni güldürüp duran kuzu kelebeklerin "msn"muhabbetlerinden bir kısmını sizinle paylaşmak istedim.
Malum,benim kuzular bilgisayarla geç tanıştıkları için,bilgisayar onların en vazgeçilmez eğlenceleri oldu.Şimdilerde  "msn"çılgınlığı başlamış aralarında,sormayın gitsin:)Bilgisayar odasında bulunanlar birbirlerini eklemişler-hepsinin adresinde de benim adım var:))))-yazıp duruyorlar birbirlerine,hem de dilin en sade,en güzel hali ile...Yazım kurallarına onlar kadar dikkat etmediğim için de düzeltmemi istiyorlar:)
Çevirim dışı ileti yazarak"seni seviyorum Ezgi"diyorlar:)
Neyse...
Okul çıkışı bir saat kadar köyde kaldığım için bilgisayar odasına inip,çocuklarla "msn"den yazışıyoruz.Yanımda öğrencim Rabia var.Çocuklara "ben çıkıyorum,bye"diye yazıyorum.Bilgisayar başına toplanan diğer çocuklar hep bir ağızdan okuyorlar:
Ben çı-kı-yo-rum biiii-yeeee
Biyeeee????
"Biyeee ne ki?"diyor bir tanesi.
Cevap veriyor diğeri.
Biyeee,biyeeeee,haaaa Raaabiyeeeee
hahahaha:))))
E ben onlara "bye"dersem onlar da bunu derler:)
Nasıl ayrılacağım ben bunlardan ya:))
Nöbetçiyken de anasınıfı öğrencilerine bağırıyorum,"Beyler aşağıya inin!"diye.Kırmızı önlüklü bıcırık"ohooooo biz daha bey olamadık kiiiii!"diyor.
Öğretmeni bozmakta üstlerine yok yani:)))

4 yorum:

didem dedi ki...

Ezgi'cim,
Seninle ayri kaldik. Ben blogumun seklini degistirdigim sirada Takip etiklerim kismini duzenlemistim. Yenileri ekledim artik yazmayanlari cikardim v.s. Herkese yorum yaziyorum falan ama bir eksiklik var??? Sen yoksun!!! Demin tek tek baktigimda eksik kisiyi buldum, sensin ve Takip ettiklerime ekledim derhal. Kavustuk. Simdi arayi kapaticam. Haril haril okumaya basliyorum yazdiklarini:)))

oyumben dedi ki...

Bir gün herşey internet olacakmış. Ürküyorum...

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Çok şeker onlar çooook:))

pluie dedi ki...

çok tatlılar ya :)

biyee ezgi :)